Visning av huset

Vi måste ju ha visningar av huset nu när vi ska flytta. Vi hade två familjer här igår och idag kommer ytterligare 6 familjer!!

Det som bodde här innan oss måste ha varit riktigt tacksamma då de inte behövde visa upp huset, vi valde ju huset baserat på bilder på webben som vi blev presenterade.

Nu är det inte jag som visar huset utan hyresvärden har anlitat en mäklare som fixar dessa saker. Däremot så går det bra att jag är hemma när de kommer och tittar. Jag försöker dock hålla mig undan och går ut med katterna eller så när de klampar omkring i huset.

Hoppas verkligen att någon av dessa 8 familjer väljer huset och i sin tur blir accepterade av hyresvärden, får fler visningar orkar jag inte med. Det kanske inte låter så jobbigt med visningar på två dagar, men jag kanske då ska nämna att man visar för en familj i taget, dvs att det idag är visning i ca 3 timmar….på min arbetstid, men det gör inte så mycket. Den tiden kan jag väl ta igen i mellandagarna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *