Jag leker konstnär….

Jag har faktiskt börja måla igen!

Det är så längesedan som jag målade tavlor. Jag mernar många år sedan…… Jag gjorde ett tappert försök efter semestern förra året, men det ville liksom inte släppa riktigt med inspirationen. Men jag lyckades skapa två alster. Nu har jag däremot köpt en hel del spända vävar för att kunna måla och det är jätteroligt just nu.

Började med ett porträtt av mig själv, för att spinna vidare på temat som jag började på förra sommaren….bilder inspirerade av våran Italien resa. Sedan försökte jag mig på ett porträtt av Leffe, men jag är inte nöjd och vill ändra lite. Sedan har det blivit “snabba” tavlor. Tavlor som jag gör på 2-3 timmar eller så. Ett porträtt kan jag ju jobba på i två dagar om jag inte blir avbruten för mycket, men efter mycket detaljer i målningar så är det gött att få måla av sig lite med lite snabba målningar 🙂

Nedan några, men inte alla, tavlor som jag har gjort så här långt. Känner inte att jag är riktigt nöjd med någon än…..men ställer man undan dem i ett hörn och inte tittar på dem ett tag så brukar det bli ok sen 🙂

Vissa bilder är lite mörka, men det har hänt att jag har målat i mörkret…..

 

Jag är fortfarande inspirerad att måla så det kommer snart flera alster. Jag tänkte rida på vågen ett tag nu när jag ändå inte har något projekt att fokusera på…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *