Nedräkningen har börjat….

till skolavslutningen!! Ja, inte bara skolavslutningen, semestern också självklart! 🙂

Vi planerar för fullt vad vi ska hitta på till semestern. Hmmmm, och vi har inte bestämt oss än. Det lutar åt en kryssning på Medelhavet, och lite bilande i Italien.

Vi har lite mer inplanerat till hösten med konsert i Berlin och lite firande av Leffes 50-årsdag osv, men det får jag skriva lite mer om i ett annat inlägg.

Vi har ju två katter nu och ingen släkt som kan komma och titta till dem när vi är ute och reser. Grannarna har jag inte hunnit lära känna så pass att jag vill be dem om denna tjänst. Däremot så finns det de som har detta som jobb, att se efter familjers hem och husdjur när de är ute och reser.

Det finns ju väldigt många internationella familjer här och då blir det kanske naturligt att många inte har släkt och vänner som kan se efter hus och djur. När det är ledigt så reser många hem eller bort och då blir det svårt att hjälpa varandra också.

Nu har vi i alla fall hittat en dam som har detta som jobb, nu ska vi bara se om vi kan förena våra kalendrar så att det funkar för oss och henne. Vi diskuterar just nu när vi ska resa, om vi kunde bestämma oss  någon gång, och när hon finns tillgänglig.

Jag håller tummarna!

2 comments on Nedräkningen har börjat….

    1. Du är så välkommen Camilla!!
      I slutet av Juli och början av Augusti står huset till stor del tomt ;)…som det ser ut än så länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *