Katterna till veterinären

Våra älskade katter Zilver och Zelda var ju ca 5 månader gamla när vi fick dem. De var redan steriliserade men inte vaccinerade eller chippade. Äntligen så har jag fått igång den processen. Vi har varit hos veterinären två gånger med katterna. Första gången påbörjade vi vaccineringen och det ska tas lite sprutor innan de är fullt vaccinerade.

De är nu även chippade och registrerade så att vi vet om något händer med dem. På lördag bär det av igen för den sista sprutan för att bli fullt vaccinerade. De har till och med fått spruta  mot rabies?! Vaccinerar vi mot det i Sverige?

I och med chippning och full vaccinering så har nu katterna fått ett EU-pass för djur 🙂 Det har jag inte heller sett hemma i Sverige, men det kanske man får om man ber om det, eller?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *