Shopping time

Vi har besökt det stora shopping centret i närheten av oss, och det var verkligen stort. Vi hann inte igenom allt på långa vägar.

Målet för dagen var ju att hitta ugn, spis, diskmaskin och dirndl till oss flickor. Vi fann en ugn och en spishäll, började titta på diskmaskin, men behövde åka hem och mäta lite innan vi kan beställa den, så jag får åka tillbaka på måndag igen och berätta måtten och bekräfta beställningen. Vi provade dirndl men hittade inte något som föll i smaken och för Becca hittade vi ingen barnstorlek. Jakten fortsätter.

Vi var och tittade på cyklar också när vi ändå var i farten. Vi hade lovat barnen nya cyklar när vi flyttade hit och det skulle göra livet lite enklare om de hade en cykel att trampa iväg på till S-bahn på morgonen. Vi fann en gigantisk butik med massor med cyklar och utrustning. Det roliga var att man kunde provcykla sin cykel inne i butiken. De hade helt enkelt en cykelbana inne i butiken, hur coolt är inte det?! Vi provcyklade lite och vi tror att vi har hittat det vi vill ha. Man såg många som kom ut med cykeln direkt och trampade iväg, men vi åkte bil så det var inte aktuellt för oss. Hem och beställ på nätet så får vi dem levererade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *