IKEA igen

Japp, idag var vi på IKEA igen…..börjar ärligt talat bli lite trött på IKEA och att inte få ordning på saker och ting. Hur kan det vara så svårt?? Ja, ja, man får väl ha lite tålamod, det går framåt i alla fall. Beslutsångest varje gång man ska köpa något, är det rätt mått? Kommer det att funka? Behöver vi mer förvaring? Passar det in? osv. Har hittat en annan mycket intressant möbelbutik som heter Höffner, en gigantisk butik som har lite gott och blandat för det flesta smaker och stilar. Vi är på jakt efter en soffa och jag önskar att vi inte köper en från IKEA, men att köpa en på Höffner innbär att det tar runt 8 veckor och få leverans. Här är man kanske lite bortskämd med IKEA som brukar vara betydligt snabbare. Vi får se vad det blir för soffa och var den kommer att inhandlas. Vi får ju gäster snart och vi måste ju ha någonstans att sitta och softa 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *