Alla lådor är uppackade!!

Nej, skojade bara 🙂

Alla lådor är inte uppackade än men alla de som är nödvändiga är uppackade. Det som är kvar att packa upp är det mesta som förr fanns i gäststugan/pysselrummet och vinterkläder så det kan vänta lite. Vi har haft väldigt varmt här i några dagar, men det tror jag att det har varit i Sverige också om jag har förstått det hela rätt, så det där med vinterkläder känns avlägset.

Trivs vi här då?! Jag vantrivs inte i alla fall, men svaret på frågan är för tidig att svara på än. Det kommer att bli bra, bara man får lite av en vanlig vardag (tro det eller ej!). De dagliga rutinerna med barn, skola läxor osv funkar men så är det även den fritid som vi har som vi vill göra och se saker, och där är vi inte än. Vi vill få loss helgerna och inte behöva fixa hemma.

Idag ska de till exempel hämta alla flyttkartonger som vi lånat, YES!! Det kommer att frigöra lite yta i garaget. Det är också tänkt att de ska leverera en diskmaskin till mig idag. De brukar vara väldigt bra på att höra av sig och säga när de kommer, men jag har inte hört något. Finns risk att de har ringt på Leifs tyska nummer och han befinner sig i USA…… Jag hade planerat in en guidad tur i München idag men den fick jag ställa in pga denna leverans, så det är nog säkrast för dem att de kommer. Skulle avsluta dagen in München med att träffa en ny bekantskap över en fika, men det ser ut som även det får ställas in idag. På fredag kommer de och installerar TV och internet och då blir jag fast hemma från ca 14 och resten av kvällen mer eller mindre. Ja, kaoset bara måste närma sig slutet snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *