Kära blogg

Förlåt att det är lite glest mellan inläggen nu för tiden. Ibland har jag massor jag vill skriva och berätta om och andra dagar känner jag inte alls att jag har något att dela med mig av. Troligtvis är det så att vissa saker kanske jag finner helt ointressant medans ni som läser detta tycker att det är intressant, även om det bara handlar om min vardag här. Det är trots allt en vardag som inte är helt lik den svenska vardagen.

Jag har ju kunnat stämpla här sedan jag flyttade hit, men det är snart slut på det. Med ett U2-intyg som Inspektionen för arbetslöshetskassan utfärdar, har jag haft möjlighet att ta med mig ersättningen hit i 3 månader under tiden jag letar jobb. Min sista dag för ersättning är fredag denna vecka, sedan är jag helt beroende av den inkomst som Leffe har. Får se hur det känns….att vara finansiellt beroende av någon annan…

Jag har i alla fall skrivit färdigt min CV och har till och med börjat skicka ut den till företag. Vi får väl se om man får napp. Det gör inget om det dröjer till efter nyår innan jag börjar jobba. Jag har lite blandade känslor för jag vill hjälpa till hemma och stötta barn i skolan och vara involverad där. Får barnen välja vill de inte att jag ska jobba. De har tyckt att det känns bra att jag är hemma när de kommer hem och att jag fixar och donar. Många av jobben som jag har tittat på har varit heltid (lägg till restid till och från jobbet med upp till 1 timme enkel väg) och det vet jag inte om jag hinner med om jag ska finnas där för att stötta barnen??! Kan tänka mig att jobba deltid till en början och sedan öka allteftersom det känns ok för hela familjen och framför allt för mig 🙂

Balans i livet!

 

2 comments on Kära blogg

  1. Attans! Du har helt rätt Anders. IAF heter Inspektionen för Arbetslöshetsförsäkringen och inget annat. Det vet jag ju 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *