Äntligen mår jag bättre!

Det har varit några tuffa dagar. Har inte insett hur dåligt jag har mått förrän nu när jag faktiskt mår bättre. Det serveras ju 4 rätters middag varje kväll och idag var första gången jag kunde njuta av maten och faktiskt äta utan att känna mig sjuk igen.

Tänk att det var en pizza till lunch idag som vände på allt. Redan vid första tuggan tyckte jag att pizzan smakade underbart och jag klarade av att äta upp halva pizzan. Sedan dess mår jag faktiskt bara bättre och bättre. Har hunnit avverka ytterligare en 4-rätters ikväll (som egentligen var 5 men vi valde bara 4) Ser fram emot en skön natts sömn för det var några dagar sedan jag sov gott. Det tog i alla fall 3 dagar att blir fullt återställd från vinterkräk med feber. Nu har jag en dag till, innan hemresa, att njuta av min vistelse i Vipiteno och Sporthotel Zoll. Idag har vi testat på klätterväggen och badanläggningen och det kan bli mer av det imorgon efter skidåkningen.

Kommer att visa mer bilder från vistelsen här och hotellet under Resor och utflykter inom kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *