Man kan tydligt se att det fortfarande är skidsäsong här!

Även om vi inte har någon snö och det är mer vår än vinter i München så är det inte långt till skidåkningen i Alperna och det ser man tydligt på gatorna i München…..Det är sååååå många som hoppar på kryckor. Jag har inte sett så många hoppa på kryckor på många år. Igår på väg till skolan tror jag att jag såg 4-5 personer på kryckor och då har vi dessutom två skadade “i klassen”. En deltar i klassen, en annan har en man som har fallit illa i backen med operation som följd.

Börjar tänka att detta med skidåkning inte är så bra trots allt 🙂 . Vi har ju bara hunnit med att åka två gånger, men jag är inte så sugen på att åka mer heller.

Kanske håller mig till nästa år innan jag kör ner fötterna i ett par pjäxor igen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *