Sommarlov!!!!

Ja, för barnen i alla fall. Ett välförtjänt sommarlov. De har kämpat och det har gett resultat.

Båda barnen har gjort bra resultat och Amanda är även denna termin med på Hederslistan över presterande elever. Rebecca var bara ett betyg ifrån….. så det kanske kommer nästa år….men det är inget krav från oss föräldrar.

Denna  avslutning liknade inget annat vi har gjort i Sverige tidigare. Här vet man att varje år så försvinner det elever som slutar, och då menar jag inte för att de har gått ut skolan utan för att de flyttar vidare till andra länder. Avslutningen är ingen stor grej heller, det är bara en sista dag i skolan, ingen sång, inget tal från Rektor (skönt 🙂 ), utan det har mer hållit på hela veckan mer eller mindre med olika event på skolan.

3 av Rebeccas vänner drar vidare på nya äventyr och det är förstås lite tungt. Men något som också är säkert är att det kommer en hel del nya elever till skolan nästa år i alla årskurser.

Nu väntas det 7 veckors sommarlov med lite utflyjter runt om i södra Europa. Inte i hela sju veckor då vi inte har så mycket semester att ta ut och vill spara lite till höstens resa till USA!!

Kramkalas för Amanda och några av hennes kompisar i 8an
Bästa vännen Lisel
Kram och lycka till på flytten vännen!! En av Rebeccas vänner som flyttar vidare
Hej då Hannah! Lycka till i Arizona
Tack för det här året Ms Holdaway! Rebeccas klassföreståndare för detta år. Nästa år får hon en ny klassföreståndare.
Tack för det här året Ms Strauss. Rebeccas EAL lärare (English as Additional Language). Nästa år blir det en ny EAL lärare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *