Sjukstuga

Japp, här har vi haft sjukstuga!

Det är faktiskt första gången sedan jag flyttade hit som jag ärligt kan säga att jag har varit sjuk. En riktig jädra förkylning åkte jag på, kryddad med feber. Den höll mig deckad hela helgen, men imorgon onsdag måste jag nog gå till jobbet.

Jag sprang iväg på Oktoberfest i torsdags och ja, jag gjorde det de flesta gör på Oktoberfest….dricker öl. Inga kopiösa mängder eftersom det var jobb dagen efter. Dock vaknar jag mitt i natten och har en sådan hemsk huvudvärk och visst skyller man på ölen.

På jobbet dagen efter så fick jag höra att Augustiner ölen, som vi drack, kan ge vissa  människor huvudvärk, med andra ord var det bekräftat, det var ölens fel.

Att jag hade lite ont, eller var torr i halsen var det inget jag funderade så mycket på, med det blev bara värre och värre under fredagen och lördagen. Trodde ett tag att jag hade halsfluss. Under Söndagen kröp det upp i näsan för att på måndag kvällen krypa ner i bröstet så att jag börjar hosta också…….Det kanske inte var ölens fel att jag hade så ont i huvudet för huvudvärken hängde kvar ett par dagar.

Kommer nog i alla fall att undvida Augustiner öl i fortsättningen om det finns annat att välja.

Det är inte bara jag som har varit sjuk. Leffe blev dålig i magen på natten till fredagen….och då hade ju han också varit på Oktoberfest…..så det måste ju vara för mycket öl, eller?

Så verkar inte vara fallet heller såvida man inte får feber av bakfylla och att det håller i sig i ca 4 dagar. Nja, vi får nog kalla det matförgiftning eller så pga en korv som herrn ville äta som kvällssnacks på vägen hem.

Han fick fira sin födelsedag nerbäddad i soffan tittandes på Netflix. Som grädde på moset så tror han att han har fått min förkylning…..jag hoppas att han har fel. Vi håller i alla fall tummarna för att så inte är fallet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *