Tandläkarbesök

Jag har hittat en svensk tandläkare som vi alla har gått till. Jag passade på att boka in hela familjen när vi ändå var igång.

Hon kan nog inte göra alla behandlingar men det mest nödvändiga som behöver göras. Vad hon kunde se i alla fall att det måste dras ut lite tänder på tjejerna, vilket ingen av dem var speciellt glada över. Dessutom står det tandställning på agendan…troligtvis för båda.

Först ut med att dra ut tänder är Amanda om några veckor. Som det verkar ryker 3 tänder första gången och ytterligare två tänder ett par veckor senare. Hon har dragit ut fler tänder än vad hon har tappat naturligt och det började redan med de första mjölktänderna i underkäken för……ja, ett antal år sedan, och sedan har det bara fortsatt. Stackarn 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *