Snart flyttar vi!!

Gissa om vi längtar!!

Jag ser verkligen fram emot att få flytta. Vi får större boende, närmare skolan, närmare bergen, nära vatten, närmare Rebeccas vänner….för det är mest hon som fortfarande har hemlängtan. SJälvklart till en lite dyrare penning, men det är det värt 🙂

Lådorna är levererade och packningen har påbörjats. Nu väntar vi bara på första lasten med lådor flyttade till vår nya boende. Vi hoppas att vi kan börja köra lite lådor redan veckan innan den offentliga flytten den 16 dec. Renoveringen av golv, byte av duschkabiner och målning av allt beräknas vara klart den 9 feb, så vi hoppas kunna börja lördagen den 10 🙂

I det nya huset hade sovrummen och studion på “vinden” heltäckningsmattor som vi skulle få rengjorda eller utbytta, men nu visar det sig att vi får ny parkett i dessa rum istället. Det  ser jag inte som något problem, bara positivt, men jag vill flytta nuuuu……

Återkommer med nya bilder på vårt boende när vi är på plats.

2 comments on Snart flyttar vi!!

    1. Ja, äntligen!! Kan man tänka sig :). Jag måste hinna ikapp lite med skrivandet. Men det kommer bilder på nya huset snart och lite från omgivningarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *