Våren är absolut här!

Och det är nästan så att det till och med är sommarvärme på dagarna!

I veckan nu har vi 25 grader och sol nästan hela veckan. Blir lite bortskämd, men det är skönt med en lång sommarsäsong istället för en lång vintersäsong.

Jag har sett på facebook minnen att vi faktisk hade över 20 grader även förra året i början av april och då vet jag att vi tänkte att det blir en lång sommarsäsong. Hoppas att det håller i sig.

Jag tror att jag har nämnt det tidigare på bloggen men man får inte denna sommarpanik här, dvs att man är rädd att inte få tillräckligt med sommar, eller ta semester på fel period, eller vara rädd för att hela sommaren ska regna bort, eller att man jobbar på årets varmaste dag osv. Men det ska jag kanske inte nämna får då kommer det väl att börja regna….

Snart har alla träd slagit ut och blivit görna. Det blommar i trädgårdarna och folk går omkring i sommarkläder. Tillvaron känns rätt bra faktiskt 🙂 men det är ett tag kvar innan man kan ta semester och barnen har två månader+ kvar i skolan, men tiden kommer att gå så fort.

Kram på er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *