Bästa tänkbara service

Eftersom jag har kräkts över den dåliga servicen som vi ibland stöter på här så vill jag även dela med mig av goda erfarenheter.

När jag åker till jobbet så köper jag biljetter i en app på telefonen och häromdagen blev det något knas.

Av någon anledning så hade jag köpt 3 biljetter och det behövde jag verkligen inte. Förstod inte först att jag hade köpt tre biljetter förrän jag fått mina mail som konfirmerar mina inköp. Hmm, ville inte betala för tre biljetter för en tripp in till kontoret. Jag vet inte om det var jag som gjort fel eller om det var appen som hade fått hicka.

Jag skickade i alla fall ett mail och förklarade situationen och den typ av biljett som jag köper behöver man verkligen bara en av då den täcker München med omnejd för typ ett dygn.

På vägen hem från jobbet öppnar jag appen och ser för en halv sekund mina tre biljetter, men mitt framför ögonen försvinner två av dem och funderar på vad som har hänt.

Kollar mailen och där har jag fått ett meddelande om att de har plockat bort två av mina biljetter och att pengarna kommer att betalas tillbaka. Inga frågor om hur det hade hänt eller kommentarer att jag hade gjort fel eller så, bara kort och gott att pengarna kommer att betalas tillbaka.

Här menar jag att bra kundservice innebar inget tjafs, men å andra sidan har jag inte lärt mig om jag gjorde fel eller om de hade gjort något fel…man kan inte ha för stor krav, eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *