Familjer lämnar München för nya äventyr….

…..och nya familjer flyttar in.

I helgen var det farväl-party för en av de svenska familjerna som återvänder till Sverige efter 3 år i München. Det känns alltid lika tråkigt men i det här fallet så visste de att de skulle stanna i tre år, så nu var det dags att återvända hem till sina svenska liv igen. De har hus kvar i Stockholm så de återvänder faktiskt hem igen.

Även en dansk familj återvänder hem till Danmark efter 8 år i olika länder.

Det kommer även hit lite nya familjer. 3 nya svenska familjer tror jag att det blir till nästa årskurs. Nja, det är väl inte hela sanningen, en av familjerna är faktiskt redan här då de kom mitt i terminen, men de andra två familjerna kommer till hösten.

Har betättat att en av de svenska familjerna som flyttade till Chicago förra året är här och hälsar på för vidare färd till Sverige efter nästa helg…ska bara fira midsommar här först 🙂 ). Jättekul att ses igen och att det är nästan ett år sedan sist vi sågs visar bara på att tiden fasen har hoppat upp och satt sig på en raket. För fy vad tiden går fort och det känns som om det var igår de flyttade till USA….

En av Beccas vänner flyttar också…till London. De kom samtidigt som oss och planen var att de skulle stanna 3 år men företaget han jobbar för ville annat och flyttar familjen efter 2 år….ja, ja, har man valt det här livet så får man väl acceptera baksidan av det också.

Amana har också en vän som flyttar….till Bankok. Hon blev också bara här i två år…

Jag har ju berättat att ca en tredjedel av skolans elever byts ut varje år så det är väl ofrånkomligt att inte någon i komiskretsen byts ut.

Ser fram emot nya bekantskaper… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *