Jag förlorade mitt project

Det låter kanske värre än vad det är…

Samma dag som jag gick på semester så fick jag reda på att kunden avslutar sitt kontrakt med min arbetsgivare och det innebar att jag förlorade mitt uppdrag i projektet. Inte hela världen men inför semestern så kan det orsaka lite olustig stress. Jag bestämde mig för att inte tänka på det eftersom jag hade semester.

Nu har jag varit tillbaka på jobbet en vecka och det är typ slappt och skönt och man kan förkovra sig i nya ämnen och göra lite vad man vill, men denna osäkerhet om när nästa projekt startar är lite tråkig. Hade jag vetat att nästa projekt startar 1 sep. hade det varit lungt, men just nu har jag inte en aning och när och vilket projekt jag kommer att hoppa på.

Jag håller tummarna för att det ordnar till sig snart. Jag har ju folk runt omkring mig som hjälper till att hitta nytt uppdrag till mig. Under tiden får jag göra det bästa av tiden som jag har, för när nästa projekt startar så brukar jag känna att jag aldrig har tid till “annat”….och den där tiden till “annat”, har jag just nu 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *