Årliga träffen med de Skandinaviska familjerna

Varje år så arrangerar “landsrepresentanterna” en träff med sina landsmän. Vi slår ihop våran träff med de skandinaviska länderna så i år hade vi familjer från Sverige, Norge, Danmark…men inget från Finland tror jag?!

Denna träff går alltid av stapeln precis innan skolan börjar, så att man kan bekanta sig med lite nya familjer och lära sig vilka barn som tillhör vilka föräldrar osv. I år har vi 4 nya svenska familjer visade det sig, varav två av de nya var med på våran träff. Barnen är allt från 4 – 15 år gamla.

Alltid lika kul att träffa nyinflyttade familjer. Samtidigt blir man påminnd om att inte bara flyttar hit, det finns familjer som också flyttar härifrån….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *