Känslostorm

Det börjar bli kväller och jag sitter här på sängen på vårt lägenhetshotell och är så trött. Både mentalt och fysiskt trött tror jag. Resan har ju faktiskt inte varit så lång, det går ju ganska snabbt att flyga till Munchen, men det har varit känslosamt idag. Tror inte att det är flytten i sig som är den stora orsaken, då jag har gjort detta två gånger tidigare, utan att jag faktiskt inte är själv denna gång och har en familj med mig där den yngsta har det rätt så jobbigt med att lämna vissa personer där hemma.

Visst visste jag att det skulle bli lite känslosamt, det vore väl konstigt annars, men jag vet också att det går över. När jag flyttat till England så kände jag att jag nog kan bosätta mig mer eller mindre var som helst i världen.. Hittar man en plats man trivs på så ordnar det sig; Your home is where your heart is. Nu har jag ju alla mina kära omkring mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *