Biljakt och Pokemonjakt

Idag var målet att hitta en bil. Vi vill ha en SUV med lite större bagageutrymme. Vi har ju en Nissan Qashqai idag och har trivts med den men nu hade vi siktat in oss på en VW Tiguan. Hos bilhandlaren så insåg vi att bagageutrymmet är aldeles för litet för att vi ska kunna få med upp till 4 resväskor, så det blir ingen Tiguan. Ford Kuga har däremot seglat upp som ett nytt intressat objekt, helt otippat. Hur som helst så blev det inget bilköp idag.

Efter misslyckad biljakt gick vi på Pokemon jakt istället. Jag som aldrig spelar spel, spelar Pokemon Go….helt ofattbart! Jag har inga problem med att inte spela, så jag är inte helt såld, men visst har det hänt att jag spelat när jag har varit ute och gått själv. Det är lite roligt att samla Pokemon :). Sen kan jag inte påstå att jag förstår allt i spelet än, med det lär jag mig under tiden.

20160813_141722

Vi var inte direkt ensamma om att spela på detta Pokemon stop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *