Fantastiska sommarkvällar

De senaste två kvällarna har varit riktigt sköna. Man kan ge sig ut på gatorna och bara strosa omkring. Äta middag ute på någon av alla utomhusserveringar osv. Och så är det detta med Pokemon Go, varenda människa  som man möter på gatorna (ja, säkert 90% av alla som är ute och går på kvällarna) har en mobil i handen som lyser upp ansiktet, så även vi :).

Det känns helt galet, alla jagar Pokemons. Nu befinner vi oss i en storstad och man hittar mycket, det är lite glesare mellan stoppen längre ut i förorten.

Så här såg det ut på Bordeauxplatz idag på eftermiddagen.

20160814_163457 20160814_163628

Folk har med sig sällskap, brassestolar eller filtar och sist men inte minst….en öl eller två. Det var väl runt 100 personer som samlats i blandade åldrar från lite yngre till lite äldre. Pappor med sina söner och döttrar, medelålders damer,  men majoriteten är “ungdomar” i mindre grupperingar. Det är himla roligt att se av någon anledning.

Hur är det där hemma? I Kumla tror jag inte vi hade så mycket Pokemon Stop, men Örebro måste väl ha en del? Jagar ni Pokemons?

2 comments on Fantastiska sommarkvällar

  1. Härligt med parkhäng ,
    Var mycket så i Oslo på sommaren.

    Jag har inte vart inne i Örebro på ett tag men i Kumla märks det inte av lika mycket som i början när Pokemon kom

    1. Här är frågan om de som tidigare hängde i parken har börjat spela Pokemon go eller om det är de som spelar Pokemon Go som har börjat hänga i parken??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *