Skoldag 2 avklarad

Det blev som jag hoppats. Dag två blev lite lättare, minerna var lite gladare idag. Nya bekantskaper för mig och för barnen.

Att det är tuffare i skolan här jämfört med hemma har börjat sjunka in, de har läxor varje dag, även om de inte alltid är så omfattande.

I samband med detta uppvaknande sköljde en våg av hemlängtan över oss.  Precis vad jag hade förväntat mig vid skolstarten. Snabbt och intensivt, men sen går det över och vi tar oss vidare. Det blir ju trots allt lättare för var dag som går, men det kommer att finnas dagar då det inte känns lika bra. Den känslan infinner sig nog då och då oavsett var i världen man bor och så även här.

I morgon tar vi nya tag, lär oss nya saker och träffar nya och “gamla” bekantskaper.

Har föresten bekantat mig med fler av våra grannar och de är jättetrevliga! Kan inte gnälla på något dåligt mottagande här inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *