Bättre och bättre dag för dag.

Idag har varit som en vanlig bra dag. 26 grader och strålande sol. Dessutom var Beccas svenska klasskompis tillbaka efter ett par dagars sjukdom, så hon har varit på topp hela dagen. Amanda är på g och har hittat kompisar från England att hänga med. Det är lite jobbigt att tänka på alla läxor, men idag blev båda klara med sina läxor i ett nafs. Becca fick sin första tyskaläxa och jag är tacksam för att jag kan lite seda innan. Det betyder ändå att jag också lär mig tillsammans med barnen. Med lite struktur och ordning så kommer det att flyta på bra. Mina egna språkkurser kommer nog också igång inom kort.

Efter skola och jobb tog vi S-bahn in till centrala München för att köpa utrustning för Amandas kommande fieldtrip. Blir lite sugen själv på att vandra i bergen. Det finns en hikinggrupp bland MIS-föräldrarna som jag är lite sugen på att haka på, men det får bli när hemmet är ordentligt på plats. Vi får leverans från IKEA på fredag, så då vet ni vad vi gör i helgen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *