Det är så tomt utan Amanda

Idag var det dags för Amanda att ge sig iväg på årets händelse. Klassresa till Ahrntal i Italienska alperna och hon kommer inte hem förrän på fredag kväll 🙁

Det är en resa som alla pratar om och barnen lär sig väldigt mycket och lär känna varandra osv. men det är svårt i alla fall för vi kommer inte att kunna prata med henne förrän hon har kommit tillbaka. Alla mobiltelefoner ska lämnas in när de anländer till resmålet och återfås när de åker hem…..uj, uj, uj. Det är inte bara nyttigt för barnen, även föräldrar och syskon tror jag.

De ska bl a vandra i Alperna, cykla mountainbike, testa höghöjdsbana och bergsklättring mm. De ska på vandringen övernatta utomhus i något enklare vindskydd eller liknande. Jag hoppas verkligen att hon tar många kort med kameran vi skickade med henne, så att vi kan få en liten förståelse för vad hon får uppleva. Det kommer att vara tomt, men vi överlever det här också 🙂 och blir lite starkare på köpet. Nästa prövning kommer i slutet av september, då är det Rebeccas tur att ge sig iväg på en skolresa. Inte så långt bort tror jag men de blir borta i 4 nätter. Ja, långt och långt. Vad jag förstod skulle de bara åka buss i 4 timmar för att nå destination. Det finns några länder här runt södra Tyskland som faktiskt inte tar så lång tid att köra till. Så småningom ska vi väl kunna börja ge oss ut på lite helgutflykter men även en liten längre tur under höstlovet hoppas jag..

Vi har lovat Amandas rum ska stå färdigt med nya möbler tills hon kommer hem på fredag. Barnen har ju sovit lite provisoriskt på tältsängar fram till nu, men det har funkat bra. Vi har monterat möbler hela helgen bortsett från en utflykt till Starnberg idag. Skolan ligger precis utanför Starnberg så vi passade på att göra en liten utflykt och spanade in sjön lite. Önskade att jag kunde visa lite mer bilder men det är lite si och så med synkningen av foto och vi har ännu inte fått tv eller internet. Snart har vi gjort slut på all surf för månader så jag håller tummarna för att vi får det under veckan som kommer.

 

2 comments on Det är så tomt utan Amanda

  1. Å vad jag lider med er.? Men som sagt det som inte dödar…
    Fatta vad Amanda kommer ha upplevt och växt när hon kommer tillbaka. ❤?Längtar tills ni kan lägga ut lite fler bilder så man kan få se huset “live”..

    1. Jo, du har så rätt Camilla….men det är tomt och inte ens ett litet sms med “god natt” kan man skicka.
      Det kommer mer bilder. Ska vidareutveckla bloggen lite och se om jag kan få till något galleri av något slag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *