Amanda är hemma igen!

6 dagar i Alperna blev bara 3 dagar. Alla bussar med elever kom hem redan sent igår kväll. Anledningen till att de fick avbryta äventyret var ett utbrott av löss!! Och det värsta av allt så säger ryktet att en familj skickade iväg sitt barn trots att de visste att hon hade löss. Man blir smått irriterad, men jag har inte tagit reda på vem det var, vill inte veta. Är nöjd att Amanda klarat sig…..än så länge. Man vet ju att det troligtvis finns på skolan så det blir till att kamma, kamma och kamma ett tag framöver. Skolan kommer att försöka kompensera för denna resa genom att hitta på något ny resa. Det blir inte att resa tillbaka till Italien men det kommer i alla fall handla om lite övernattning. Om det kommer att ske, var och när får framtiden utvisa.

Oavsett avbruten skolresa så var Amanda vid gott mod. Hon var faktiskt ganska glad och upprymd för hon hade ju åkt iväg och allt hade varit ok och faktiskt roligt och med väldigt vacker natur. De har vandrat lite i bergen men fick aldrig möjligheten att sova under bar himmel som de skulle ha gjort inatt, natten mellan onsdag och torsdag. Nu är det “back to school” igen imorgon.

2 comments on Amanda är hemma igen!

  1. Fy vad tråkigt. Dålig stil om det stämmer att de skickade iväg barnet fast de visste. ?Men skönt ändå att Amanda är hemma igen kan jag tro☺och att hon tyckte det var kul.

  2. Ja fy dessa löss. Går här hemma i Kumla oxå nu. Undra vad dom kommer ifrån ??
    Skönt att Amanda är nöjd över resan. ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *