Vad ska jag göra idag?

Idag åkte barnen själva till och från skolan. Detta innebar att jag fick en hel del tid över till annat. En hel dag för mig själv!

Blev lite konstigt så där att man inte vet vad man ska göra med all tid och samtidigt inte har lust att göra någonting alls. Jobbar ju fortfarande på att få ordning på allt här hemma och har monterat lite möbler, plockat bland alla mina kläder (och det är en del har jag insett), tog en sväng till butiken för att köpa lite mat och ja, lite smått och gott i hemmet.  Jag har fått tiden att gå i alla fall tydligen för barnen kom precis hem från skolan. Det är väl såna här lite “längre” dagar som man vill leta jobb och bestämde mig för att göra ett försök till att logga in på mitt konto på “Agentur fur Arbeit”. Insåg att jag inte har fått eller har tappat bort mitt login. Beställde ett nytt, snabbt och smidigt tänkte jag. Men icke, det skickas hem per post så det kommer att ta några dagar till innan man kan logga in där!!

Imorgon tänkte vi göra annat än att packa upp och skruva möbler, imorgon blir det lite shopping och ett besök till optikern för Amanda. Hon har klagat på att hon inte ser vad lärarna skriver på tavlan när hon sitter långt bak i klassrummet. Det blir troligtvis glasögon för damen.

På listan för shoppingen finns ugn, spishäll, diskmaskin……och dirndl. För er som inte vet vad det är så hör det bl a till Octoberfesten som närmar sig, se bilden nedan.

Dirndl in schwarz / rosa

Japp, det finns risk att man skaffar sig en sådan. Barnen vill ha i alla fall. Det ska finnas en “årets färg”, men har inte en aning om vad det är. Rapport kommer under eller efter helgen.

Nu är det fredagsmyyyyyyys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *