Stressiga lördagar och långsamma söndagar

Eftersom man jobbar hela dagarna, går i skolan eller gör något annat av vikt, så vill man ju hinna med lite under helgen. Dagarna är långa här för resten av familjen. Leif är har ibland möten till efter 18 (även på fredagar) och barnen är ju inte hemma förrän runt 17 och då är det läxor som gäller.

Jo, jag har ju lite tid över på dagarna men ibland vill man göra saker tillsammans och då måste detta ske på lördagar eftersom det är stängt på söndagar. Dessutom tar Leffe bilen till jobbet så jag är billös på dagarna, vilket inte har stört mig då jag inte tycker om att köra bil. Detta gör ändå att lördagarna blir fullspeckade av måsten. Vi kom fram idag till att det kommer att bli mycket bättre när vi har fått ordning på “torpet”. Vi längtar till de helgerna vi kan göra dessa fantastiska utflykter som vi har drömt om…..och de kommer 🙂 .

Summa summarum är att just nu behövs en långsam söndag för att ladda batterierna inför måndagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *