Jag har kört bil

Plötsligt så händer det! Jag har kört bil! 🙂

De som känner mig väl vet att jag inte tycker om att köra bil och har aldrig gjort egentligen efter en trafikolycka jag råkade ut för när jag bodde i USA för hundra år sedan 🙂 . Inget allvarligt men jag hade precis tagit körkort och hade mycket svårt att komma över det.

Jag tog vår Kuga på en sväng runt kvarteret och eftersom det kändes bra, så förlängde jag turen och åkte till butiken och handlade lite. Känns bra måste jag säga. Det blir lättare och lättare när jag lär känna området mer och vänjer mig vid bilen, för den är stor på vissa av våra smala gator. Det är just när jag kör i okända områden som jag blir stressad. En väg som jag åker ofta är inga problem, men jag är inte den personen som utforskar nya områden med bil, då är jag helst passagerare och betraktare.

Det kommer i alla fall bli lite turer i veckan både korta och lite längre 🙂

2 comments on Jag har kört bil

    1. Ja, det vore fantastiskt trevligt Eivor!!
      Kram på dig med och jag lovar att meddela när jag är på väg åt ditt håll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *