Nu har vi tv och internet

Nu när TVn återvänt så har kreativiteten försvunnit. Tänk att den där burken är så distraherande?!

Har inte hunnit se över utbudet men det ska nog duga. Har inte så stora krav tror jag.

Man är ju van med lite bättre uppkoppling på det egna nätverket, med det vi har fått…….är inte det bästa om vi säger så. Routern står i källaren och vi bor i ett “betonghus”. Signalen är ganska dålig och går jag upp någon våning eller två så lär signalen försvinna helt. Det blir till att investera i “signalförstärkare”, men det överlåter jag till Leif att reda ut.

Kan inte säga att jag har saknat TVn speciellt, men jag har saknat en bra uppkoppling till internet. Det jag saknat fick jag inte….än, och det jag inte saknat fick jag mer än jag bad om 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *