Rebecca på field trip

Ja, det är inte bara gästerna som har lämnat huset, även Becca blir nu borta i 4 dagar fram till på fredag då de är på field trip med alla 5:orna på skolan. Det blir mycket lärorikt för dem……och många föräldrar. Nu är det dags att klippa navelsträngen! Mottot är “No news are good news” dvs ingen kontakt med barnen eller lärarna förrän de är tillbaka på fredag. Skulle man höra något från lärarna under den här tiden så är det inte positivt och likaså får vi endast höra av oss till dem via skolan om det är nödfall av allvarligare slag. Jag har hört så mycket historier vad föräldrar gör för sina barn inför en sån här resa 🙂 Syftet med den här resan är bl a teambuilding med sina klasskamrater och klara sig utan sina föräldrar. De får bädda, städa och göra sin egen matsäck under denna resa mm.

Oj, oj, oj, det kan bli lite jobbigt detta. Inte bara för barnen, utan även för många av oss föräldrar 🙂

20160927_074252
Rebecca redo att få åka till skolan

 

 

screenshot_2016-09-27-15-05-57
Rebecca redo att kliva på bussen tillsammans med sin svenska klasskamrat Emmie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *