Trädgårdsröj

Helt underbart att den 29 september kunna pyssla i trädgården i bara shorts och t-shirt! Det har varit varmare än väntat idag. Önskade att jag inte hade tagit på mig jeans när jag gick och handlade….

Har länge tittat ut på våran lilla plätt och sett att något behöver göras, men det var inte förrän idag som jag faktiskt kände att jag faktiskt ville göra någonting åt det. Gräsmattan trimmad, buskar nerklippta och rabatterna rensade. Inte helt klar, men jag är nöjd för tillfället. Önskar att man kunde fylla på med lite blommor men funderar på att vänta till våren.

Var förbi en butik som heter Loom (tror jag) igår när jag var ute och sprang. Det är typ ett Bauhaus i mindre format, men de har grejer för trädgården och för husrenoveringar..typ. Där hittade jag rosbuskar för 30 – 50 kr. Jag var tvungen att titta både en och två gånger, men det stod faktiskt 3 € och 5 €. Inte de bästa exemplaren kanske, men fullt dugliga. Kommer de ner i backen eller i en kruka så blir det säkert en rosbuske av dem också. Funderar på att åka förbi och köpa några att sätta i kruka, men då måste jag hitta krukor som passar och som man tycker om. Ja, ja, vi får se hur det blir med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *