Jippii!!

Snart ska jag åka och hämta Rebecca som har varit borta sedan i tisdags morse. Hon ska vara vid skolan kl 17, så jag ska snart ge mig av. Har planerat in en kopp kaffe med en annan förälder som också ska hämta barn på skolan.

Det har varit så tomt men tiden har gått förvånansvärt fort ändå. Tyckte att tre nätter var en lång tid, speciellt då man inte hör något alls från dem, inget god natt eller allt är bra….. “No news, are good news” så eftersom vi inte har hört något så har allt säkert gått bra. Becca har mycket att dela med sig av när hon kommer hem, hoppas att hon har tagit en massa bilder med kameran. Får se hur trött och sliten hon är eller bara superglad och utvilad när vi möter upp henne, vad vet jag? Ser fram emot att få hämta henne på skolan i alla fall 🙂

Jag var tyvärr inte med på skolan när hon åkte (och det kanske var bra det) men nu är det Leffe som inte kan vara med på skolan när vi hämtar henne. Jag har bilen idag och det är inte helt lätt att ta sig från Leffes jobb i Pullach till skolan i Starnberg, mycket få bussanslutningar som är anpassade till skolans start och slut för dagen. Självklart går det men det är omständigt och tar lång tid. Det får räcka med att jag och Amanda möter upp 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *