Hitta jobb!

Nej, jag har inte hittat något jobb än, för jag har inte sökt några 🙂 . Jag har varit på “arbetsförmedlingen” och gjort det som väntas av mig, men jag är inte redo att börja jobba än. Jag står fast vid att jag tror att jag är redo i början på nästa år. Då hoppas jag att barnen har fått upp farten i skolan och får det lite lättare. Jag hoppas att hemmet har blivit “vårt” hem så att vi känner oss hemma här och så räknar jag med att jag är så jobbsugen att jag inte vill vara hemma längre. Då kommer jobberbjudanden bara hagla ner över mig!!! 🙂  Men jag måste ju berätta att jag finns här.

Jag har letat lite jobb idag och har nog kommit fram till att jag kommer att skriva ihop en snygg CV med personligt brev som jag sedan skickar ut till ett antal väl utvalda företag. Jag har i alla fall utsett minst ett företag som jag är intresserad av. Nackdelen är att det tar tid att ta sig till och från jobbet, men så är det ju när man bor i storstad!!

Jag har inte haft långtråkigt här, mer lugnt och skönt. Det känns bara ensamt ibland och då får man dra i lite trådar i sitt nätverk. Jag har skaffat mig ett stort nätverk och det ordnas en massa aktiviteter, så det är egentligen bara att dra ur tummen och välja vad man vill göra. Jag är helt övertygad om att jag kommer att vilja jobba förr eller senare, men allt får ta sin tid…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *