Impulsutflykt

Började dagen med lite “lördags-frukost-mys”. Alla i familjen vaknar i sin takt, äter frukost i sin takt (finns ofta en eftersläntrare till frukostbordet 🙂 ). Innan det var dags för lunch bar det av på en löprunda tillsammans med Leif.

Förra veckan beställde jag en byrå på webben som vi var och hämtade upp på Höffner. Det fungerar lite annorlunda där jämfört med IKEA, där du plockar själv. På Höffner finns ett helt gäng med människor som tar emot “beställning” och hämtar möblerna från lagret. Skapar visserligen fler arbetstillfällen, men skapar långa köer vid varuutlämningen. När vi sedan monterade byrån så kom vi fram till att de har mycket att lära av IKEA 🙂 .

På eftermiddagen gav vi oss iväg på en spontan utflykt till Garmisch-Partenkirchen som ligger ca 1 timme bort (finns lite bilder under länken Resor och utflykter). Det var ju söndag så allt var stängt men vi ville dit och bara “kolla” lite, för vi kommer garanterat att åka tillbaka flera gånger. Blev jättesugen på att åka dit för att titta någon världscuptävling i slalom eller så i vinter. Hur som helst så var det skönt att komma iväg lite, så nu hoppas jag att vi kommer igång med att utforska områden lite längre från München också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *