Cykelköp och cykeltur

Ja, nu har familjen köpt cyklar. Alla förutom jag 🙂 . Jag tog med mig min cykel för att jag inte fick den såld innan vi åkte och för att den faktiskt fick plats i flyttlasset. Jag har dock inte använt den här än. Resten av familjen fick nya cyklar, men jag avvaktar lite och uppgraderar mig när jag hittar rätt cykel.

Familjen tog bilen till affären, men jag fick ta bilen hem från affären medans de andra tre cyklade hem. Jag har tidigare berättat om butiken där du kan testa olika cyklar på en inomhusbana och när du har hittat den cykel du vill ha så tar man bara med sig den när man går, allt monterat och klart. När vi kom hem så utbrister Rebecca att hon bara ääääälskar sin nya cykel 🙂 . Hon ville ha en spark också då gamla som unga tar sig fram på spark här, så vi köpte en sådan också till henne. Amanda var inte så sugen på en sådan än så länge, vi får se om hon ändrar sig.

Nu kan vi i alla fall ta lite cykelturer i höstvärmen…idag har vi haft 18-20 grader varmt och soligt. Om det är normalt eller inte vet jag inte. Vi har ju inte riktigt koll på hur årstiderna är här, men vintern ska inte vara så kall enligt grannen. Vintern här är mer fuktig och dimmig, men kan bli ner till minus 5 grader, kanske lite kallare. Förra året fick de ingen snö alls, vi får väl se hur det blir i år.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *