Det är snart Halloween

Halloween står för dörren och vi har börjat pynta lite. Har inte riktigt koll på hur stort Halloween är här i München, men vi kör på som vi skulle ha gjort hemma.

För första gången har vi fått användning av dessa som vi köpte i USA för ett antal år sedan.

Ska väl iväg och köpa lite pumpor att pynta med också.

20161016_175722

Får höra med grannen hur det är med Trick or Treat här. Ska man bunkra upp med lite godis eller inte?!

Det finns rätt många amerikanska familjer på skolan och det kommer att anordnas någon slags Trick or Treat på skolans parkering. Jag får återkomma och berätta om det om det skulle vara så att vi deltar.

2 comments on Det är snart Halloween

  1. Vad coolt. Här har clown hysterin tagit udden av halloween firandet. Sofia är livrädd för typ allt. Vågar inte vara själv i stallet heller å DÅ är det illa ??.. Har ni några clowner som skrämmer folk??

  2. Jag har läst i svensk press om galenskaperna som “clowner” håller på med, men jag har inte hört något om det här. Tror dock säkert att det händer här också, men jag tittar för lite på tyska nyheter för att ha hört något. Kanske ska kolla lite mer på de tyska så får vi se om det händer här också. Så himla synd att barnen blir så skrämda av det. Man blir lite förbannad faktiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *