Roadtrip

Vi befiner oss just nu i Schwangau nära Österrikiska gränsen. Visste inte riktigt vad som väntade här mer än slottet Neuschwanstein som är helt fantastiskt. Det var det slottet som Walt Disney inspirerades av när han ritade Törnrosa slott. Det har även varit nominerat till ett av väldens 7 underverk. Det är så märkligt placerat,  som om det är inklistrat i sin omgivning.

20161022_154534

 

Temat för helgen har varit höjder och vackra vyer. Det är så fantastiskt fint och inget jag upplevt tidigare.

Det bar även av till Österrike idag där vi gick över världens längsta hängbro för fotgängare.  Den öppnades för 2 år sedan så den är inte så gammal, men planen att bygga den har funnits länge. Nu är den klar och vi har gått över den ?.

Tillbaka på tysk mark tog vi linbanan upp på Tegelberg för att njuta av utsikten. Det var inte det mest optimala vädret idag men vyerna är ändå slående.

20161023_155705

20161023_155354

Mer bilder kommer i galleriet inom kort.

2 comments on Roadtrip

    1. Jag tyckte inte att det var så läskigt 🙂 . Är man rädd för höjder så var det nog jobbigt eftersom man såg ner genom bron också. När vi gick över så var det en hel del människor på bron då det rörde på sig en del.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *