Fika på stan

Och Pokemon jakt…..ja, det är ibland det som krävs för att hela familjen ska vilja göra något tillsammans 🙂 .

Det har varit en jättefin höstdag här i München idag, så det var riktigt trevligt att vandra runt i de centrala delarna och besöka området vi bodde i de första 10 dagarna på plats här. Lite nostalgi helt enkelt.

Här sitter man fortfarande ute på uteserveringar och dricker sitt kaffe och ibland äter sin lunch. Visst är det, anser jag, lite kyligt men då tar man bara till filten som ofta hänger över stolen. Restaurangerna har väl inte direkt någon servering ute längre, men de mindre fiken har det absolut. Dessutom är många fik så små att det inte rymmer mer än ett par bord inomhus och då börjar jag fundera på hur de får lönsamhet i verksamheten under de kyligare månaderna. De kanske har stolar på trottoaren året runt, vad vet jag?! Vi får väl avvakta och se om uteserveringarna lever året runt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *