Språkkurs del 2

Igår fick jag lektion nummer två i tyska och den var mycket roligare än den första lektionen.

Den första gången man träffas så är alla så trevande och läraren lyckades inte få bort denna “första-träffen-känslan” från gruppen.

Jag tar två lektioner i veckan och har två lärare, en på tisdagen och en på torsdagen. Vår torsdagslärare, Sabina, var bättre än tisdagsläraren, Birgit.

Sabina var rolig och pratade mycket med oss, endast tyska. Hon kunde bara lite engelska sa hon, men hon kunde en hel del andra språk. Det kändes att hon verkligen tyckte om sitt jobb och hade stort intresse av språk och dess uppbyggnad. Hon inspirerade på ett helt annat sätt än vad Birgit lyckades göra. Vi “elever” fick prata mycket denna gång och hon lyckades få oss att känna oss mer bekväma med att just prata tyska. Torsdagarna ser jag fram emot, men jag tror att även tisdagarna kommer att bli bättre nu när gruppen lär känna varandra mer och mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *