Höstlovet är över

Nu är ledigheten slut och imorgon är det dags för skola igen. Barnen går en dag och sedan har de ledigt på tisdag, men från onsdag är det som vanligt igen. Nästa lov är jullovet 🙂  och det lär nog komma fortare än man tror. Mindre än två månader kvar…..

Nu vet jag att ni har lov hemma i Sverige, men det försöker vi inte att tänka på här nu 🙂 . Vi har haft ett bra lov. Vi har hittat på lite saker men inte varit överbelastade med aktiviteter. Båda barnen värderar dagarna då de inte behöver göra något alls och bara får vara. Så dessa dagar finns absolut. Precis som dagarna då vi tycker att det har blivit för lite aktivitet och får släpa ut dem för att ge dem lite frisk luft. Gäller att hitta en balans.

Rebecca sa precis att hon längtar tillbaka till skolan….inte till läxorna, men till skolan och få prata lite engelska igen 🙂 . Amanda jublar varje gång det är ledigt så hon längtar inte till skolan på samma sätt som Rebecca, viss vill hon träffa polarna, men det är så mycket läxor för henne. Hon upplever att hon klarar av läxorna lättare nu när hon har kommit igång bra med engelskan.

Nu är i alla fall över halva terminen avverkad 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *