Har ni snö eller?

Man har ju läst att det är lite besvärligt på vägarna hemma i Svedala. Verkar som om vintern kom tidigt i år, eller hinner det smälta och komma nytt till jul? En vit jul vill man nog kanske ha, eller?

Vi har ingen snö på backen men det har snöat och gör det faktiskt just nu i skrivande stund…..kanske kommer ett litet lager med snö ligga kvar någon timme efter att det har slutat snöa? Vi har fortfarande plusgrader men det känns väldigt kyligt och fuktigt i luften. Det verkar inte frysa på backen, men på taken, buskarna och i gräset är det lite vitt just nu…..som redan har börjat smälta…..

20161107_092118

Det positiva med snön är ju att det blir lite ljusare ute.

Här går solen just nu upp ca 30 minuter tidigare än i Kumla och ner nästan en timme senare.

Dagen är lite längre här just nu och det är såååå skönt. Jag tycker inte om mörkret på hösten och får vi ingen snö är det ännu värre. Under den mörka årstiden känns det som om min dag tar slut när solen har gått ner 🙁 .

Det återstår att se hur stor skillnad det är under den mörkaste tiden på året.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *