Vad händer i jul?!

Nu har vi bokat vad vi ska hitta på över julen. Skulle kanske ha varit kul att åka hem till Sverige och hälsa på, men vi sa från början att det är för tidigt att åka hem redan till jul. För vissa av oss skulle hemlängtan bli för svår…….. Det var i alla fall vad vi trodde från början.

Vi drar till Italien och Alperna, till en liten ort som heter Stertzing. Det häftiga är att det är ju inte så långt dit. Det tar ca 2,5-3 timmar att åka dit och vi åker genom Österrike på vägen. Myspys och vinteraktiviteter står på agendan över julen. Vi åker dagen före julafton och kommer hem den 27 december.

Det blir första julen som vi gör något helt “annat”. Vi brukar ju fira jul med Leffes familj och syskon i alla fall en av dagarna under julen även och det inte är just på julafton vi ses.

Vi har under flera år pratat om att åka iväg och fira jul men har aldrig kommit iväg. Nu händer det! Det kommer att blir en annorlunda jul på många sätt 🙂

2 comments on Vad händer i jul?!

  1. Åh vad mysigt att fira jul på annorlunda sätt. Vad nu vanligt är ?.. Själv hoppas jag att vi ligger på en solig å varm plats. Letar som en galning efter en varm plats med sooooolen. Julen är inte riktigt min grej.. Vågavägratomten…
    Kram på er

    1. Hoppas att ni hittar den där soliga platsen. Av någon anledning så saknar jag inte solen, men jag vet att jag kommer att sakna ljuset när det är som mörkast. Jag är inte heller så mycket för julens hysteri, mer för julmys utan hysteri… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *