Hipp hipp hurra det har varit Amandas födelsedag!

Igår fyllde vår äldsta älskling 14 år! Ja, gud vad tiden går. Det är när man tittar på barnen som man förstår att man håller på att bli “gammal” eller i alla fall äldre 🙂 .

Enligt tradition börjar vi dagen med frukost på sängen för födelsedagsbarnet och så lite presenter förstås. Eftersom det var skoldag så var det bara att ge sig av till skolan innan firandet kunde fortsätta på kvällen. Hon blev firad i skolan också av sina vänner som sjöng för henne och hon fick även presenter av en av sina närmaste vänner.

Till middag bestämmer också födelsedagsbarnet vad som ska serveras och Amanda bestämde då att det var ett besök på China City som stod på menyn. Det är en av våra lokala små hak vi har här i närheten. En liten restaurang som ser ut att drivas av en kinesisk familj. Den är inte överbefolkad, men de serverar bra mat till ett förmånligt pris.

Det verkar vara sönerna i familjen som står för serveringen, det är alltid samma person som har serverat oss oavsett om vi har ätit lunch eller middag på en vardag eller en helg. Pappan verkar vara kocken, fick en skymt av honom igår och mamma i familjen verkar sköta “pengarna”. Hon har ett av borden i restaurangen som sitt kontor ser det ut som. Inte en massa papper eller så, men laptop, padda och lite smått och gott finns där i alla fall. Hon sitter alltid på samma ställe och igår gick det inte att undgå att hon satt och tittade på film 🙂 .

Kvällen avslutades med lite film, Maze runner, också den fick födelsedagsbarnet välja.

Nu har vi inga födelsedagar att fira i familjen förrän till sommaren och då är det min tur 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *