Vart tog mobiltelefonerna vägen?!

Vi har fortfarande inte fått våra mobiltelefoner som skulle levereras inom 3-5 arbetsdagar!!

Efter kontakt med kundtjänst så fick vi höra att: Nej, det går inte att beställa via webben……..Men hallå!! Varför kan man då genomföra en beställning och få bekräftelse på skärmen att beställning är genomförd? (Vi blev dock lite fundersamma när vi inte fick någon mailbekräftelse på beställningen.) Hur många “beställningar” ligger det då och skvalpar…..ingenstans……från människor som har beställt på webben. Det kan ju inte bara vara vi som undrar var leveransen tog vägen??!

Jag slutar aldrig att förvånas över hur illa vissa saker fungerar här och man bara accepterar det. Vårt uppdrag idag blir nog att åka och köpa mobiltelefoner för nu är våra svenska abonnemang uppsagda och slutar gälla inom några veckor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *