Galamiddag!

Då har man varit på galamiddag 🙂

Det var skolan som firade 50 år och slog på stort med en galamiddag, smoking och långklänning. Ja, man var inte tvungen att ha smoking och långklänning, men många man pratade med skulle ha det. Vi föll lite för grupptrycket. Leif fick använda sin smoking som han inte använt på mycket länge och jag fick nöjet att inhandla en långklänning 🙂

När vi ändå skulle på galamiddag så gick vi “all in” och åkte limousinservice till festen. Kul, inte varje dag man får glida fram i en limousin. Ok, det var inte någon sådan där jättelång limousin, men en lagom för oss.

20161126_184808

Vi höll till på Hotell Bayerischer hof som är ett riktigt lyxigt hotell i centrala München och visst var det fint.

Det serverades en 4-rätters middag och så var det lite tal och uppträdande osv. Alla med kopplingar till MIS på något sätt. Det var barn från åk 4 upp till vuxna operasångare som uppträdde. Självklart höll skolans överhuvud tal om framtiden och …… ja, ni vet ett litet sömnpiller 🙂

20161126_193959
Ursäkta den dåliga bildkvalitén 🙂

 

Det var ca 600 gäster på plats vilket tydligen var långt över förväntan när de började planera för denna gala.

20161126_193256  20161126_202108

Sedan var det dans men ni känner ju till Askungen…hon måste lämna tillställningen innan midnatt då förtrollningen bryts. Så bar det hemåt efter en ganska trevlig och uppklädd tillställning.

20161127_001743

Limousinen byttes ut mot en vanlig taxi och det funkade fint det med 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *