Den efterlängtade soffan!!

Äntligen har vår efterlängtade soffa kommit!!

Jag är så nöjd! Hade konstiga aningar innan soffan kom att det skulle vara fel färg, att den inte skulle ha de funktioner som vi beställt eller att jag skulle få betala det ursprungliga priset som vi hade fått reducerat….

Men inget gick fel, allt är som det ska och soffan står på plats, så nu har jag flyttat in i soffan och tillbringar all sittande tid förutom måltiderna i soffan 🙂 .

Nu får vi alla plats i soffan och vi kan alla ligga och titta på tv/film om vi så önskar.

Nu är det tyvärr lite trångt i vardagsrummet då vi inte har blivit av med den gamla soffan. Men en lite stökig bild hade jag tänkt bjuda på 🙂 , men det verkar vara strul med uppladdning av bilder just nu. Jag får helt enkelt återkomma med det. Det kanske är dags för en tur genom huset snart 🙂

1 comment on Den efterlängtade soffan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *