God Jul!!

Till er alla!

Vi är nu i Vipiteno Italien. Tyvärr har vi ingen snö men några skidbackar är öppna så det kanske blir skidåkning en dag.

Det är en annorlunda jul. Vi är på resande fot för första gången, även om vi har pratat om det länge att vi skulle ta en resa på julafton. Vi bor på Sporthotell Zoll och det finns en hel del aktiviteter att göra här dagarna vi är här. Tyvärr passade jag på att skaffa mig vinterkräksjukan natten till avresedagen.

Vi hade ett litet event på skolan för alla 5:or i onsdags och det bjöds på en hel del gott uppdukat på ett buffébord. Precis som hemma i Sverige så drabbas även vi här av vinterkräksjukan. Kände spontant att det var en dålig idé att äta av alla godsaker, men det gjorde jag, och blev sjuk. Minst en person till blev sjuk som jag har pratat med. Vi insjuknade samtidigt och var på samma event så det måste ha varit på skolan som jag lyckades få i mig skiten. Rebecca har klarat sig som tur var.

Lise-Lotte som också blev sjuk missade sitt flyg till Sverige tack vare magsjukan. Resten av familjen åkte men hon fick stanna hemma och kurera sig, men hon kom med flyget idag. En julafton som hon till stor del firar på flyg och tåg. Men det är ju alltid något man kan minnas tillbaka på och skratta åt i framtiden.

Vi kom i alla fall iväg, även om det blev några timmar senare. Sitter här och återhämtar mig och tjatar på de andra att tvätta händerna hela tiden. Målet är att de andra ska klara sig trots att vi är så tätt inpå varandra på ett hotellrum. Jag håller tummarna.

Jag fick varianten med feber så jag är lite sliten av febern. Magen har ordnat till sig men feber i kombination med magsjuka sliter på kroppen har jag kommit fram till. Julafton kommer och går i alla fall så …

GOD JUL

 

2 comments on God Jul!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *