Fler intervjuer är inbokade!

Nu har jag fler intervjuer inbokade. Ja, inte fler företag utan fler intervjuer på samma företag. Samma företag som jag har pratat om tidigare. Fredagen den 27 januari, efter tyskakursen, ska jag åka till dem för att tillbringa resten av eftermiddagen och delar av kvällen där. Vet inte exakt vad som kommer att hända men jag vet att jag ska träffa fler av medarbetarna på företaget och så ska jag göra någon uppgift som jag sedan ska föredra för dem……spännande! Jag får avvakta och se vad det kan tänkas bli för uppgift som jag ska presentera för dem.

Ett steg närmare ett jobb i alla fall. Det känns som ett bra företag och jag skulle absolut kunna tänka mig att jobba där, men jag hade ju tänkt komma ifrån konsultrollen lite och så känner jag mig lite bekväm att ett deltidsjobb skulle kunna räcka just nu. Som konsult så är det ju heltid som gäller, men vi får väl se vad som erbjuds och om jag bestämmer mig för att jobba som konsult eller ej. Det är ju nästan så att jag skulle vilja testa och se hur konsultvärlden ser ut här i Tyskland, men det sista ordet är inte sagt än så jag avvaktar och ser hur det hela utvecklar sig. Spännande fortsättning följer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *