Barnen gör också bra ifrån sig

Här får man inte betygen sista dagen på terminen utan det dröjde till mitten av januari innan barnen fick med sig detta hem.

Barnen är “on track” och i alla ämnen de har fått betyg så är de över snittet.

Amanda har till och med hamnat på en “heders lista” för elever som presterar väl. Det finns tre såna listor och den bästa är självklart skolöverhuvudets egen lista för toppstudenter. Där är inte Amanda, men hon har kommit in på första listan, och jag tycker att det är en bedrift bara det efter en termin i ett främmande land, med undervisning på främmande språk och helt annat sätt att undervisa….. kan inte låta bli att bli stolt 🙂 . Hon fick högsta betyg i 2 ämnen (7) och näst högsta (6) i 3 ämnen.

Rebecca är på mycket god väg och gör mycket bra ifrån sig hon också. Hon har lite mer att lära när det gäller språket men hon är över snittet i alla ämnen hon har fått betyg i. Högsta betyg i 1 ämne och näst högsta betyg i 2 ämnen. Rebecca har en “effort grade” på “excellent” och finns med på Principal list. Jag vet ärligt inte vad dessa listor innebär men håller det i sig så hoppas jag att jag kan berätta mer om det till sommaren efter ett helt år på skolan 🙂

Det har ju inte varit en dans på rosor alla gånger, det finns perioder som är tuffa och det är läxor nästan varje dag, även över helgerna, men det har ju visat sig ge resultat. Helgläxorna hindrar oss inte från att hitta på saker på helgerna, hinner de inte med läxorna så för vi en dialog med lärarna så löser det sig.

Duktiga tjejer man har!!!

1 comment on Barnen gör också bra ifrån sig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *